Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
o să postez şi reţetele individuale...
este un platou pentru 4 persoane
Nu este chiar 100% tradiţional pentru că-s în plus măslinele şi caşcavalul.
Reţeta cârnaţolor de casă este aici: http://www.bucataras.ro/retete/14671/carnati-de-casa.html
Pentru a menţine şoriciul moale până în zoua de Crăciun, trebuie să faceţi următoarele: sărezi foarte bine, îl rulezi şi-l ţii la rece la frigider. (eu ţin pe balcon pentru că este rece afară) . Când se serveşte vom rade sarea cu un cuţit.
satala de sflecă o găsiţi aici: http://www.bucataras.ro/retete/3015/salata-de-sfecla-rosie-cu-hrean.html
Toate ingredientele se taie după bunul plac şi se aşează pe platou.
Se serveşte cu un pahar de ţuică bună.
Poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult